Filateliens Blå Bog

Maj 2018 er der sket en ændring i udvalget for Dansk Filatelis Blå Bog. Toke Nørby har efter eget ønske udtrådt af udvalget. Toke har udført en ekstraordinær indsats med at skaffe data og specielt fotos af filatelister til bogen. I stedet er indtrådt Svend Wæver, der har en stor filatelistisk viden og kender mange filatelister før og nu i Danmark. Udvalget består herefter af Karsten Jensen, Søren Chr. Jensen og Svend Wæver. 

Udvalget afholder et årligt møde på en udstilling, hvor indholdet bliver revideret, seneste revidering fandt sted på udstillingen i Hornslet på Djursland. 
Udvalget har i nogle år arbejdet intenst på at samle oplysninger om kendte danske filatelister. Især indsamlingen af materialet om de første filatelister har været udfordrende. Hvor finder man fotos af de pågældende og kan man finde selv simple biografiske oplysninger? Der har været få men stærke udvalgskriterier: personen har enten skrevet en filatelistisk bog, haft en guldmedaljesamling på nationalt niveau eller haft en væsentlig publicistisk virksomhed indenfor filateliens område. Personer der er blevet tildelt en af de store hædersbevisninger indenfor dansk eller udenlandsk filateli er også omfattet.

(((Listerne er opdateret fra udvalgets side, men er ikke ændret her på siden, da vi meget snart tager den nye hjemmeside i brug. Det er en tidsmæssig krævende opgave at flytte filerne over, derfor har jeg valgt at lægge de nye filer direkte på den nye side - håber på forståelse for dette.)))

Listen er delt op alfabetisk, således at alle personer omfattet med et efternavn, der begynder med a, er samlet i en pdf-fil med navnet a og så fremdeles. Filen kan ses ved at klikke på de efterfølgende links:

a - b - c - d - e - f - g

h - j - k - l - m -

o - pr - s - t -

v - w - ø

Indkøbskurv

Kalender - 21. Sep. 2018

Repræsentantskabsmøde 2018 med nyt indhold

29. Sep. 2018 - 09:30

Møde

Kursuscenter Severin Skovsvinget 25 5500 Middelfart. HSUK tilmelding, også om eftermiddagen.

Læs mere

Postkortets Dag

29. Sep. 2018 - 10:00

Byttedage

Husk tilmelding. Fra 10-16 foredrag, byttedag osv. Kl. 16 generalforsamling for medlemmer.

Læs mere

TREKANTBYTTE 2018 Vejle, Kolding, Fredericia og Mi

30. Sep. 2018 - 09:01

Byttedage

Idrætshallen Fredericia Gymnasium Nørrebrogade 88 Fredericia. Se mere på næste side

Læs mere

Byttedag Vesthimmerland

6. Oct. 2018 - 10:00

Byttedage

E-huset Kirkegade 4 9600 Aars. Ingen handlere og krejlere

Læs mere

Byttedag Hjørring Filatelistklub

6. Oct. 2018 - 10:01

Byttedage

I Bingohallen Grønnevold 2 Hjørringnærmere info følger

Læs mere

Se hele kalenderen ...