Bytte- og Børsdag i Nyborg


30. marts kl. 10:00 - 16:30 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nyborg Filatelist Klub holder den 30. marts igen Bytte- og Børsdag med og salg og bytte af mærker i  Nyborg Idræts- og Fritidscenter Storebæltsvej 13-15 5800 Nyborg. Arrangementet er kendt blandt samlere i hele landet.
Der lokkes med både gratis mærker og mulighed for at bytte eller købe frimærker, postkort mm., når Nyborg Filatelist-Klub lørdag 30. marts afvikler den traditionelle halvårlige Bytte- og Børsdag i Nyborg Idræts- og Fritidscenter på Storebæltvej.

Arrangementet begynder klokken 10 og slutter omkring 16.30, og filatelisternes formand, Philip Rasmussen, oplyser, at eftersyn til auktionen begynder klokken 11, og vi forventer, at første hammerslag i auktionen falder omkring klokken 14.31. Der er mange lots, ca. 200, med et meget varieret og spændende indhold. Katalog kan hentes på foreningens hjemmeside www.Nyborg-Filatelistklub.dk
– Samlere m.m., som ønsker frimærker, konvolutter og postkort vurderet af frimærkeklubben, er velkomne til at medbringe disse sager, spørg efter Philip Rasmussen, så ser han på det.
Har gæsterne appetit på gratis mærker, vil der være en stor rodekasse, hvor fremlagte konvolutter kan fyldes – den suppleres jævnligt, oplyser formanden.
I Nyborg Filatelist-Klub handler det også om både stempler og postkort, men centralt står stadig mærkerne, som der trods en stærkt dalende brevmængde stadig udgives mange af.

 

 

 

 

Detaljer

Dato:
25. maj 2019
Tidspunkt:
07:29
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser