Byttedag og Frimærkets Dag Thisted


21. september 2019 kl. 10:00 - 16:00 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Som i alle de forgående år er Thisted Frimærkeklub i 2019 igen med i arrangementet Frimærkets Dag. I år er det i samarbejde med Sydthy Frimærkeklub.
Vi har igen i år valgt at slå Frimærkets Dag sammen med klubbernes byttedag eller frimærketræf, som vi ynder at kalde det. I 2019 er arrangementet flyttet til Thisted – mere præcist Kr. Koldsgade 1 – tæt på parkeringsmuligheder.
Dagen er planlagt med gratis kaffe og rundstykker indtil kl. 11.00. Dertil kommer en lille udstilling, hvor medlemmerne viser noget af det, der samles på.
2 handlere vil være til stede med alt det, en samler ikke kan undvære – altså tilbehør, frimærker, postkort, mønter med mere.
Skulle man i løbet af dagen blive sulten eller tørstig, så sørger køkkenet for, at man kan blive forplejet til samlervenlige priser. Der vil være masser af plads til, at man kan bytte og udveksle erfaringer. Et amerikansk lotteri bliver der også plads til, og sidst men ikke mindst, så sælger klubberne de nyeste danske frimærker. Som de fleste sikkert ved, så udkommer ”hundene” den 19. september. Men der vil også være fyrtårne og svaner, ligesom prestigehæftet vil kunne erhverves på dagen. Hvis man ønsker frimærkerne stemplet, har vi også Thisted-stemplet klar.

 

Detaljer

Dato:
8. juli 2020
Tidspunkt:
09:41
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser