Fællesklubberne afholder fællesmøde og byttedag i Birkerød


19. november kl. 10:00 - 16:00 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fællesklubberne afholder fællesmøde og byttedag i Birkerød i Birkerød Idrætscenter.

Søndag den 19. november 2023 i tiden 10:00 til 16:00 står Birkerød frimærkeklub atter for Fællesklubbernes årlige generalforsamling – og ikke mindst byttedag.

Det foregår igen i år i Birkerød Idrætscenter. Det er en af de store dage for frimærkesamlerne i Øresundsregionen, idet fællesklubberne er en sammenslutning af frimærkeklubber i Nordsjælland og Sydsverige.

Der bliver derfor rig mulighed for at få suppleret samlingen med manglende frimærker fra modsatte side af sundet.

Der er bytning fra kl. 10:00 og kl. 14:00 er der en auktion, så også dem, som ikke har så meget byttemateriale, kan få noget nyt med hjem.

Der er eftersyn til auktionen kl. 13.00 og selve auktionen løber af stablen kl. 14.00. Lots kan indleveres på dagen kl. 11:00 – 11:30 og skal have en mindste opråbspris på 25 DKK. Du kan indstille lige så mange lots, som du vil, men vi slutter ved ca. 350 lots. Der udarbejdes en auktionsliste over lots indleveret i forvejen. Spørg Gert Løye (mail: gloeye@mail.dk) om hvordan man gør ved indlevering forud.

Der er rygning forbudt og god plads med gode lysforhold. Der er gode parkeringsforhold og stedet ligger trafikmæssigt centralt i Birkerød i nærheden af både tog og busser. Adressen er Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød.

Gratis adgang. Alle er velkomne

Detaljer

Dato:
10. december 2023
Tidspunkt:
03:02
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser