Frimærketræf i Vilsund


24. september 2022 kl. 09:00 - 15:00 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De tre lokale frimærkeklubber i Nordvest – Mors, Sydthy og Thisted – arrangerer nu for 5. gang fælles byttedag i Vilsund.

Klubberne lægger stor vægt på, at der er plads og tid til at udveksle erfaringer og bytte frimærker. Derfor er der kun plads til få handlende, der allerede er indbudt. Handlerne med¬bringer stort set alt det, et frimærkehjerte kan tænke sig. Der bliver således mulighed for at finde nyt til samlingen, ligesom udstyr og tilbehør vil kunne erhverves. Postkort- og møntsamlere vil også kunne finde nyt til samlingen, idet handleren fra Brovst medbringer et stort udvalg til disse samlere.

Hvis man har arvet eller er nået dertil, hvor man vil afhænde sine samlinger, tilbyder klubberne at vurdere frimærker og postkort. Når det gælder vurdering af mønter, har vi allieret os med en af handlerne. Vurderingen behøver ikke foregå på dagen. Man kan i stedet lave en aftale om senere at få sat pris på ”værdierne”.

Der er igen mulighed for at købe de senest udkomne danske frimærker, som også kan stemples på dagen, idet Thisted Frimærkeklub gennem PostNord har investeret i et lokal-stempel, som vil være til rådighed på dagen.

Der afvikles også Amerikansk Lotteri flere gange i løbet af træffet, hvor der er mulighed for fine gevinster, f.eks. chokolade, vin og frimærkerelaterede produkter.

Hvis man i løbet af frimærketræffet ikke har fået brugt alle lommepengene, så er der fra kl. 14.00 endnu en mulighed, for her afvikles et mindre formidlingssalg med lots fra de 3 klubber. Der vil blive sat 75 – 90 lot under hammeren. For at deltage i dette salg skal man dog være medlem af en af de tre klubber eller Danmarks Filatelist Forbund.

Skulle man i løbet af dagen trænge til et lille hvil, er Hyttefadets beliggenhed lige ud til Limfjorden jo en oplevelse i sig selv. Og trænger man til lidt at styrke sig på, vil køkkenet sørge for, at man ikke behøver at gå rundt og være sulten eller tørstig.

Der er naturligvis også gratis adgang til byttedagen, der er åben fra kl. 9.00 til kl. 14.00 (samt efter¬føl¬gende formidlingssalg). Frem til kl. 11.00 serveres gratis kaffe og rundstykke. Besøg os på adressen: Skyumvej 29 Vest Vilsund kun 300 meter fra Vilsundbroen. Der er mange parkerings-pladser. Yderligere info ved Henrik Petersen på tlf. 5154 6503 eller henrikmp1963@gmail.com.

Detaljer

Dato:
1. april 2023
Tidspunkt:
18:59
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser