Julemærkemarch 2020


6. december 2020 kl. 09:00 - 17:00 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Corona-virusset og de begrænsninger, som det lægger på vores samfund trækker ud.

Derfor modtager bestyrelsen helt naturligt også henvendelser om, hvordan vi forventer at Julemærkemarchen d. 6. december bliver påvirket.

Vi følger derfor situationen så tæt vi kan, og holder lige vejret indtil 1. november, hvorefter vi vil komme med en udmelding så snart regeringen har afgjort, hvad der skal gælde i november og december.

Julemærkemarchens umiddelbare plan B er for øjeblikket inspireret af erfaringerne fra sommerens Julemærkemarch på Bakken i forbindelse med Jul i Juli. Her havde vi ingen fællesstart, men der var arrangeret for, at folk løbende blev sendt på tur, efterhånden som de kom.  Dermed kom vi på intet tidspunkt over en forsamling over 50 personer. (PT) Derudover havde vi introduceret, at man kunne tilmelde sig online og gå Julemærkemarch hjemmefra, hvorefter vi sendte medaljer m.v. til de pågældende.

Det er måske vigtigere end nogensinde, at vi i år får samlet så mange penge ind som muligt. Måske bliver det på bekostning af de fælles gåture rundt om i landet, men hvis vi kan stå sammen og gå hver for sig, så vil vi fokusere på, hvordan alle vores trofaste støtter bedst muligt kan komme til at give et bidrag til Julemærkehjemmene. Brochuren er så småt komme på gaden landet over, de sidste er på vej.

Med venlig hilsen

Birthe Juul

Formand Julemærkemarchen

Detaljer

Dato:
25. juli 2021
Tidspunkt:
18:37
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser