Klubudstilling KPK133 - VIRTUEL


10. oktober 2020 kl. 10:00 - 18. oktober 2020 kl. 17:00 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

 

Kjøbenhavns Philatelist Klub (KPK) havde planlagt klubudstilling med byttedag i DGI-Byen i oktober måned, men den igangværende Covid-19 pandemi har imidlertid skabt udfordringer med at afholde en frimærkeudstilling, hvor hovedpublikum er i højrisiko for varige men ved at blive smittet med Covid-19 virus. KPK’s bestyrelse finder, at det ikke vil være forsvarligt at gennemføre udstillingen i DGI-Byen, men heldigvis er det sådan, at når der sker skelsættende verdensbegivenheder, som en pandemi, bliver kreativiteten stor for at fortsætte planlagte tiltag.

Byttedagen må desværre aflyses, men i KPK har vi besluttet at gennemføre udstillingen KPK133 som en Virtuel Udstilling. En virtuel udstilling foregår på internettet, hvor samlingerne bliver fremvist ligesom ved en fysisk udstilling. Vi er i øjeblikket i gang med at få udviklet en ”udstillingsplatform” til KPK’s hjemmeside, hvor scanninger af udstillernes eksponater kan blive lagt op. Udstillingen er, som det ville have været i DGI-Byen, åben for alle, så nu kan du i ro og mag, samt Covid-sikkert, sidde hjemme foran din computer eller IPad og ”gå på udstilling”. Vi er sikre på at dette tiltag vil betyde, at mange flere vil komme til at se det udstillede materiale, end hvis det havde været en fysisk udstilling.

Der er tilmeldt 17 eksponater til KPK133. 7 i Posthistorie, 7 i Traditionel Filateli, 2 i Åben klasse og 1 i Tema. Langt de fleste eksponater er nye eksponater, som ikke har været vist før, og der kan forventes eksponater af høj udstillingsmæssig kvalitet.

Sammen med DFF’s dommerstyrelse er det aftalt at udstillingen gennemføres med fuld bedømmelse, idet alle de udstillede eksponater fysisk bliver afleveret, så dommerne kan bedømme dem. Dommerne vil så gennemgå og dømme eksponaterne, samt give udstiller feedback når eksponaterne afhentes igen efter bedømmelsen.

Vi har besluttet at udvide udstillingsperioden, så udstillingen åbner lørdag, den 10. oktober og varer til søndag den 18. oktober. Den 18. oktober vil resultaterne blive offentliggjort.

I KPK glæder vi os til en spændende, forsvarlig og ny udstillingsform for filatelien under Covid-19 pandemien og håber på rigtig mange besøgende på udstillingens hjemmeside.

Lars Peter Svendsen Formand for udstillingskomiteen for KPK133

Detaljer

Dato:
21. januar 2021
Tidspunkt:
11:01
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser