Husk at logge på og at logge af.
I Team Netsalg er vi ved at gøre klar til den næste opdatering af programmet bag dff-netsalg.dk. Som et tiltag i den proces ønsker vi at ryddet op i vores brugerdatabase, da det har vist sig, at der her kan gemme sig fejlkilder.

Enkelte brugere har klaget over problemer med ajourføring af dff-netsalg.dk. Det viser sig, at adskillige brugere har logget sig permanent på dff-netsalg.dk. Der er således eksempler på permanent login i mere end 200 dage.
Det betyder, at der kan opstå problemer mht. korrekt visning af de ajourføringer, dff-netsalg.dk foretager i programmet og skærmbilleder. Eksempelvis er der for nylig blevet rettet en fejl, således at det nu er muligt at logge af også på mobilversionen.
Så husk at logge af og på dff-netsalg.dk jævnligt.
Sletning af brugere på dff-netsalg.dk
Dff-netsalg.dk blev introduceret på DFFs repræsentantskabsmøde i september 2010. Undervejs i disse 10 år har der været registreringer foretaget af cyberspace-robotter og phishing-angreb. Det er nu lykkedes at fjerne disse fejlinformationer. Og nu er tiden kommet til brugerdatabasen, da der er et væsentligt antal registrerede brugere, der ikke har været logget på i flere år.
Desværre har det vist sig, at der indimellem er fejl i de brugerdata, der blev overført pr. 1. august 2019 ved lanceringen af det nuværende program. Team Netsalg vil derfor kraftigt opfordre alle vore brugere til at logge sig på (og af igen) mindst en gang inden den 15. marts 2021.
Efter den 15. marts 2021 vil brugere, der ikke har været logget på siden 1. september 2019, blive slettet.
Det er imidlertid værd at erindre, at det altid er muligt at blive registreret som bruger igen. På forsiden af dff-netsalg.dk klikkes på ”registrer” og efterfølgende sker oprettelsen som ny bruger.
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser