Jeg bringer nedenstående skrevet den 05. april af Ernst Sass Matthiasen fra Hornslet Frimærkeklub:
Kære Niels Kristian Hansen.
Det var med stor glæde vi modtag dit tilsagn om at åbne vores jubilæumsudstilling Hornslet-2018 den 24.og 25. marts. Grundet rejsetidspunkter var du nødt til at ankomme til Hornslet allerede fredag 23.marts.
Du anmeldte tidspunktet for ankomst til ca. kl. 14.00 og antydede din hjælp med opbygningen af udstillingen. Sagt på godt jysk – Du vadede ind i os alle med træskoene på. Straks efter ankomst deltog du i arbejdet med opbygningen af udstillingen. Det, at vores Formand arbejdede på lige fod med de øvrige hjælpere, skabte stor respekt hos os alle.
Lørdag kl. 10.00 åbnede du udstillingen, og straks efter så man dig i snak med udstillere og de besøgende på udstillingen.
Du kunne desværre ikke deltage i Palmereen lørdag aften. Derfor havde jeg en forventning om, at du ville rejse tidligt fra Hornslet allerede lørdag. Men her tog jeg gevaldigt fejl. Du blev på udstillingen hele lørdag, og fik mangen en snak med mange som deltog på udstillingen og andre frimærkesamlere som var kommet for at se de udstillede exponater. Det er min iagttagelse, at du hyggede dig ved at være blandt samlere som du ikke møder hver dag, og samtidig traf vi andre forbundsformanden og mennesket Niels Kristian Hansen. 
Derfor vil jeg skrive et stort TAK FOR DIN DELTAGELSE VED HORNSLET- 2018. På Udstillingsudvalgets vegne Ernst Sass Matthiassen. Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser