Tillykke til Lennart Weber der i dag blev kåret til årets postkortsamler af Postkortklubben. Per Sørensen skriver: I dag skulle vi have haft Postkortets Dag – dette var ikke muligt. Vi kan dog godt afsløre Årets Postkortsamler – der var i år indstillet 3 kandidater til titlen, og bestyrelsen har valgt Lennart Weber.

Indstillingen lyder: Gennem mange år har Lennart Weber ydet et meget stor bidrag til vores allesammens hobby ved at skrive om postkort – det være sig mange artikler og flere bøger om emnet. En del af disse artikler har være bragt i postkortklubbens regi – Flittig har han været med pennen, for hvis man slår op i Bibliotek.dk har han leveret 319 artikler og bøger, hvoraf en stor del er lokalhistoriske bøger fra Hillerød.

Af bøger er det ikke mindst: Postkort fra Hillerød – Arven efter Elfelt I & II – hvor man følger Hoffotograf Elfelt – Manden der leverede mange motiver til postkort. Lennart Weber har også være én af de helt store bidragydere med skanning af postkort og fotografier fra Postkortklubbens Stenderarkiv – 7790 skanninger er det blevet til. Tusind tak for det – Det kommer jo os alle til gavn, for nu kan vi se alle disse skanninger ved at søge på Postkortdatabasen.dk

 

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser