På Generalforsamlingen 2018 modtog de 3 passionerede postkortsamlere  Henrik Selsøe Sørensen, Claus Boie & Gorm Christensen prisen som årets postkortsamlere.
I nomineringen var der følgende indstilling:
FRA BILLEDHILSEN TIL POSTKORT blev udgivet i 2007. Forfatterne var lidenskabelige samlere af de små stykker papir og karton som alle vi andre også holder så meget af. Det var da rygtedes at en bog/publikation var på vej, men der var vel ingen der forventede en så formidabel udgivelse, der fik kæben til at falde hos de af os der også lå inde med lidt viden og erfaring.
Bogens forfattere når rundt om det meste: Postkortets forløbere, postkortets barndom og rivende udvikling med kendte og mindre kendte illustratorer, forlag og andre udgivere.
Bruun Rasmussen Publishing fortjener også stor anerkendelse for bogens umådeligt lækre og sikre grafiske udformning og produktion, der er ikke sparet på noget!
Forfatterne nævner det selv beskedent i forordet: Nærværende bog er tænkt som en håndbog og kilde til viden for seriøse postkortsamlere, men byder samtidig på en interessant indfaldsvinkel til kultur- og kommunikationshistorie for alment historisk interesserede. Foto viser Henrik Selsøe Sørensen og Claus Boie med Postkortklubbens Formand Niels Vad. Gorm Christensen kunne desværre ikke deltage ved udnævnelsen. Lise Woller-Nielsen/Irene Henriksen 

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser