Bo Overgaard-Høifeldt har den 26.02 offentliggjort, at han har sagt sin stilling op i PostNord med virkning fra 28.02.17.  Bo skriver bl.a.: I november 2016 besluttede jeg, at det var ved at være på tide for mig at komme videre i min karriere og mit liv. Dette skete i god dialog med min chef Britt-Inger Hahne, som var meget forstående over for min beslutning. Vi har haft gode samtaler undervejs og Britt-Inger har hjulpet mig med at komme dertil, hvor jeg er i dag!  
De seneste 6 år I frimærkernes verden har været fantastiske på alle måder. Helt klar en af de bedste perioder I mit arbejdsliv. Fyldt med glade intelligente mennesker, skønne vidunderlige oplevelser og spændende udfordringer.
Jeg ved stadig ikke med sikkerhed, hvad fremtiden vil/skal byde på – og det føles for mig godt og rigtigt. Men én ting er sikkert – jeg vil savne frimærkebiksen og samarbejdet og samværet med alle jer, der har været med i denne vigtige del af mit liv.
Rent praktisk tager min gode kollega Martin Pingel over som chef for Salg og Marketing. Martin ved næsten lige så meget om området som jeg og han kinder ale planer og aktiviteter I detaljer. Så jeg tror og håber, at I alle vil opleve skiftet som problemløst og næsten usynligt. Martins email og mobilnummer er martin.pingel@postnord.com.  
Fra Danmarks Filatelist Forbund skal lyde en meget stor tak til Bo for det fantastiske samarbejde, vi har haft gennem årene. Du har været med til at gøre en forskel i vores filatelistiske verden og vi ønsker dig al mulig held og lykke i dit fremtidige virke. Glæder os  til vi ses på Nordia i Vejle. Vi glæder os ligeledes til samarbejdet med Martin Pingel. Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser