Henrik Mouritsens nye bøger Dansk Posthistorie 1875-1907 er et rigtig godt juleønske. Bestiller du eller din familie bøgerne nu, sender vi et gavebevis som foto. Bøgerne præsenteres på Stockholmia  i maj og sendes til køberne i juni måned.
Sættet består af 6 bøger og i bind 6 vil læserne bl.a. kunne se Henriks tre eksponater blive afbilledet, så køberne kan se, hvordan den viden, der er præsenteret i de første 5 bind er blevet omsat til internationale udstillingseksponater. Desuden vil der være en generel introduktion til, hvilke tanker Henrik har gjort sig omkring strategi, plan, struktur m.v. for at optimere, hvor mange points eksponaterne kunne opnå. Hvordan Henrik har struktureret eksponaterne, og hvordan han har brugt opsætningen til at kommunikere optimalt med dommerne og beskuerne.
Bøgerne udgives i 2 forskellige udgaver: den almindelige i 5 bind koster 1.975 kr. og luksusudgaven i 6 bind, som koster 3.475 kr. i forsalg. Luksusudgaven indbindes i kunstlæder og leveres i en særlig kassette, der rummer alle 6 bind. Bogen kan bestilles herIrene Henriksen 

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser