Torben R. Uhrenholt har sendt en artikel om børn der bruger tid på frimærker uden om frimærkeklubber. Her kommer lidt af artiklen: 
Hvor er vi på vej hen?
De nye unge frimærkesamlere skal ikke i frimærkeklubben i den form klubben har nu. Der er intet for dem. De digitale hjælpemidler har aldrig haft sit indtog i klubberne. Som uvidende og ny frimærkesamler ved jeg ikke, hvorfor det ikke er sket. Jeg kan iagttage, at det sandsynligvis ikke skyldes manglende forståelse af teknik, da generationen over mig nu løber rundt med ipads, smartphone, betaler med mobilepay, bruger e-boks og er på facebook.
Jeg ser en løsning, en strategi og ET HÅB i at binde frimærkegenerationer sammen igen gennem teknik og viden. De unge genier (Hunters) vil kunne bidrage med praktiske ting – hvordan man scanner – hvilke opløsninger der er nok – hvilke programmer man skal bruge. Den ældste generation sidder tungt på alt den dybe viden og deler gerne ud af den.
eg er selv forholdsvis ny frimærkesamler og har derfor ikke synderligt kendskab til historien og baggrunden for at de unge er forsvundet fra frimærkeklubberne. Det der i virkeligheden bekymrer mig mest, er den opgivende holdning jeg møder, når det handler om at få de unge til at interessere sig for frimærker. Resten kan læses her Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser