Den nationale frimærkeudstilling Sydfrimex2014 som blev afholdt i Eskilstrup i weekenden 18.-19. oktober 2014 blev en stor succes. Især lørdag var der mange besøgende, mens det heftige regnvejr søndag nok holdt nogle hjemme. Frimærkehandlernes boder blev godt besøgt, dem jeg talte med var godt tilfredse og hos Post Danmark var der på et tidspunkt meget lang kø for at købe de smukke frankeringsmærker udgivet i anledning af udstillingen.

Jeg havde vældigt travlt på forbundsstanden med at sælge postkort og litteratur samt udlevere prøveeksemplarer af DFT til potentielle nye medlemmer. Men vigtigst af alt var det en mulighed for at snakke med en masse af DFFs medlemmer. Jeg havde også indtryk af at de arrangerende klubber på Sydhavsøerne havde nok at bestille på deres stand.
Det centrale på udstillingen var selvfølgelig de udstillede eksponater, Du kan se den komplette resultatliste her.

Danmarksmester blev Torben Malm med Danmarks tjenestefrimærker og forsendelser 1871-1924. Samlingen blev bedømt til hele 93 points ud af 100 mulige. Ialt blev der uddelt 18 guldmedaljer, så niveauet på udstillingen var meget højt.

Palle H. Petersen fra Nykøbing F er mester bag dette billede som viser den samlede gruppe at dommere på arbejde. De havde nok at bestille og der var først hen på eftermiddagen om søndagen at de kunne slappe lidt af.

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser