I anledning af klubudstillingen DJURS 2019, udlodder udstillingen 2 flasker af Djurslands Filatelistiske Højskoles special fremstillede kryddersnaps med eget navn på labelen + tilbud om at deltage i udstillingens palmares.

Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen om de to eftertragtede flasker specialfremstillede kryddersnapse + tilbudddet om at deltage i udstillingens palmares er, at du skal printe den vedhæftede plakat for frimærkeudstillingen DJURS 2019 ud og hænge den op et sted, hvor den vil blive set af mange mennesker.

Herefter skal du skrive, hvor plakaten hænger og tage et billede af den på den valgte placering og indsende den sammen med navn og telefon nummer til udstillingens mailadresse: djurs2019@djursfilateli.dk.
Der vil blive trukket lod blandt de indsendte, og man får et lod for hvert indsendt billede. For at deltage i konkurrencen skal vi have modtaget din mail senest den 20. marts 2019. Vinderen af konkurrencen vi blive kontaktet direkte af udstillingsudvalget.
Med venlig hilsen DJURS 2019
Du kan downloade plakater som PDF fil her https://djursfilateli.dk/wp-content/uploads/2019/02/DJURS-2019-plakat-page-001.pdf

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser