Du kan nå at bestille Henrik Mouritsens nye bøger Dansk Posthistorie 1875-1907 frem til 15. april og stadig få rabatten på 500 kr.
Sættet består af 6 bøger og i bind 6 vil læserne bl.a. kunne se Henriks tre eksponater blive afbilledet, hvor den viden der er præsenteret i de første 5 bind er blevet omsat til internationale udstillingseksponater. Desuden vil der være en generel introduktion til, hvilke tanker Henrik har gjort sig omkring strategi, plan, struktur m.v. for at optimere, hvor mange points eksponaterne kunne opnå. Hvordan Henrik har struktureret eksponaterne, og hvordan han har brugt opsætningen til at kommunikere optimalt med dommerne og beskuerne.
Bøgerne udgives i 2 forskellige udgaver: den almindelige i 5 bind koster 1.975 kr. og luksusudgaven i 6 bind, som koster 3.475 kr. i forsalg. Luksusudgaven indbindes i kunstlæder og leveres i en særlig kassette, der rummer alle 6 bind. Bogen kan bestilles her https://danfil.dk/wp-content/uploads/2018/11/1543174764_bestillingsliste_henrik_mouritsens_boeger.jpg IH

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser