Denne udtalelse blev vedtaget den 19. marts 2017 og er ved en fejl ikke kommet på hjemmesiden før nu, beklager:   
Til trods for indbyrdes forskelle i kredsen af aktive og organiserede frimærkesamlere/filatelister, som her repræsenteres af Danmarks Filatelist Forbund (DFF), Samarbejdende Frimærke Klubber (SFK), og Frederiksberg Frimærke Forening (FFF), er der enighed om, at det seneste års skriverier om mistillid og svindel indenfor dansk filateli, hvor der er rejst flere spørgsmål end givet svar, ikke medvirker til at øge interessen for vores hobby, og at der nu er behov for en konstruktiv dialog mellem samlere og øvrige aktører inden for vores hobby, frimærkehandlere, postvæsener, auktionshuse og prøvere, som også er vore samarbejdspartnere. 
 Vi er enige om, at det også er nødvendigt at hæve moralen i egne rækker, og som et første skridt benytte og bakke op om Danmarks Frimærke Handlerforenings etiske retningslinjer fra 2012, der beskriver de minimumskrav, som vi alle stiller og forventer at alle følger, og samtidig indgå i en konstruktiv dialog med de øvrige aktører inden for vores hobby, som også er vores samarbejdspartnere.
Vi har alle en stor opgave i at forebygge og bekæmpe fup og manipulation indenfor vores fælles hobby. Det må derfor også være vores opgave at påvise og beskrive forfalskninger bl.a. i vores tidsskrifter, således at alle aktører har mulighed for at få den nødvendige og konkrete viden om emnet, og kan træffe egne beslutninger på et kvalificeret og oplyst grundlag. Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser