Jeg har været så heldig at modtage et eksemplar af Lene Nørgaard Munchs flotte bog om danske badehoteller fra 1866-1940’erne “Vi har det så dejligt”.
Lene Nørgaard Munch har gennem en årrække samlet på postkort af de danske badehoteller i hele landet. Disse har Lene nu samlet i en stor flot bog, der fortæller om badehotellerne, gæsterne og postkortene, de sendte. Desuden har Leif Ørndorf, flere andre samlere samt lokalarkiver stillet materiale til rådighed for Lene. Det er en fornøjelse at læse i bogen, hvor første del handler om den kulturhistoriske side af badehotellernes liv – hvis gyldne periode var 1900-1930. Hvilke regler og normer der var – bademode – hvordan man konverserede og med hvem – personalet og meget andet. I bogen vises også tekstsiden af nogle kort, som er vældig morsom at læse. Størstedelen af bogen omtaler de enkelte badehoteller i alfabetisk rækkefølge og det er dermed nemt at finde måske lige det hotel, man søger. Bagerst i bogen er alle badehotellerne vist på et Danmarks kort og der er en oversigt over hvilke hoteller, der stadig eksisterer i 2019. Bogen er udgivet med støtte fra forskellige fonde samt Dansk Postkortklub.
Bogen koster kr. 299,95, men medlemmer af Danmarks Filatelist Forbund kan købe bogen med 15% rabat samt gratis porto ved bestilling på forlaget “Turbine” inden den 24. maj 2019. Bogen bestilles her https://turbine.dk/produkt/vi-har-det-saa-dejligt/

Gå ind under forudbestil – gå til kassen – klik her for at udfylde din rabatkuponkode – skriv Filatelisterne – anvend rabatkupon –
systemet giver dig automatisk rabatten og fri forsendelse, inden du betaler – udfyld derefter navn og adresse.
Har du problemer med at købe online – ring da til forlaget ”Turbine” på tlf. 86 12 79 16 – og sig at du er medlem af DFF og at du gerne vil have rabatten.

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser