I et samarbejde mellem Danmarks Filatelist Forbund, PostNord Frimærker Danmark og lokale frimærkeklubber organiseret under Danmarks Filatelist Forbund bliver der nu igen afholdt Frimærkets Dag i Danmark. Denne gang 21 forskellige steder i landet fra nord til syd og fra øst til vest. Alle steder sker det den 14. marts 2015. Du kan her i menuen til venstre se nærmere information om hvad der foregår de enkelte steder. Siderne vil løbende blive opdateret efterhånden som arrangementer falder på plads. Den 14. marts er valgt fordi det er en lørdag, hvor der traditionelt er mange mennesker i byen. Det er også den dag, der udkommer hele 8 nye frimærker, så det er en frimærkefest den dag.

I januar udkom bl.a. to frimærker der markerede, at det var 100 år siden den elskede børnebogsforfatter Halfdan Rasmussen blev født.  En af hans kendteste bøger er Halfdans ABC. To bogstaver er repræsenteret på frimærkerne: K med kanonkongen Knold og B med Bennys bukser der brændte.

Alle 21 steder er det muligt at købe de nye frimærker. Der vil også være et antal miniark til salg, som ellers er udsolgte. Der er lavet særlige postkort og særlige Frimærkets Dag mærkater. 
Børnene kan for en symbolsk sum (10 kr) købe en samlebog: Min Frimærke ABC, hvor man med inspiration fra Halfdan Rasmussen kan samle frimærker efter bogstaver. 
På dagen kan man møde de lokale klubber, få et indblik i deres arbejde og måske blive medlem – der vil sikkert være et godt introduktionstilbud!

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser