I et samarbejde mellem Danmarks Filatelist Forbund, PostNord Frimærker Danmark og lokale frimærkeklubber bliver der nu igen i 2017 afholdt Frimærkets Dag i Danmark. Denne gang 18 forskellige steder i landet fra nord til syd og fra øst til vest. Alle steder sker det den 25. februar 2017 med to undtagelser – Aalborg er det allerede d. 18. februar og i Nørre Alslev på Falster er der d. 26. februar. I menuen kan du se nærmere information om hvad der foregår de enkelte steder. Siderne vil løbende blive opdateret efterhånden som arrangementer falder på plads. 
Alle 18 steder er det muligt at købe de nye frimærker. Der vil også være et antal specielle produkter til salg, som ellers er udsolgte. Der er lavet særlige postkort. Børnene kan for en symbolsk sum (10 kr) købe en samlebog: Danske slotte på Frimærker, hvor man  kan samle frimærker med motiverne borge, slotte og herregårde.
På dagen kan man møde de lokale klubber, få et indblik i deres arbejde og måske blive medlem – der vil sikkert være et godt introduktionstilbud! Foto er taget i Thisted Frimærkeklub. Ib Krarup/Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser