I et samarbejde mellem Danmarks Filatelist Forbund, PostNord Frimærker Danmark og lokale frimærkeklubber organiseret under Danmarks Filatelist Forbund bliver der i 2019 afholdt Frimærkets Dag i Danmark. Også i år forskellige steder i landet fra nord til syd og fra øst til vest.
De fleste steder markeres det den 21. september.
Den 21. september er valgt fordi det er en lørdag, hvor der traditionelt er mange mennesker i byen og der udkommer nye frimærker fra PostNord den 19. september. Temaet er hunde og hænder – kun foto af arket med hænder er tilgængelig pt.

I de fleste klubber er det muligt at købe de nye frimærker. Der vil også være et antal specielle produkter til salg, som ellers er udsolgte. Der er lavet særlige postkort, som sendes til de deltagende klubber fra DFF sammen med diverse andet materiale – DFT, flyers for DFFs Netsalg og Newstamps. Som altid bliver der stillet et dagstempel til rådighed for klubben. En del klubber har eget stempel, men andre kan låne det lokale stempel eller et geografisk nærliggende stempel hos os. Vi har i dag ca. 70 forskellige bystempler til rådighed.
DFF vil reklamere for dagen via hjemmeside og Facebook. Vi opfordrer klubberne til selv – lokalt – at annoncere i dagspresse, på hjemmesider og. evt. på Facebook.
På dagen kan man møde de lokale klubber, få et indblik i deres arbejde og måske blive medlem – der vil sikkert være et godt introduktionstilbud.

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser