Hans Urbak skriver følgende mindeord for Henning Georg Jensen, der i en alder af 91 år den 6. maj er gået bort.
Henning G. Jensen var både medlem af Hornslet FrimærkeKlub og deltager på Djurslands Filatelistiske Højskole. Da jeg lærer Henning at kende, var han stempelsamler om en hals, og da Aksel Martinussen stoppede med Dansk Filatelist Forbunds stempelservice, stod Henning klar til at overtage posten, en funktion, der med tiden blev overflødig; der var for lidt interesse.
Henning lærte jeg at kende i starten af 1980erne, da han tog ud i klubberne og fortalte om stempler. Baggrunden for det havde han fra sit eksponat ”Københavns stempler”, et eksponat vi også havde den store glæde at se på flere udstillinger.
Henning skiftede stemplerne ud med ”Broer” – ”Vejbroer”, ” Broen en nødvendig del af menneskets samfærdsel”, der senere blev til ”Om at slå bro i Danmark”, og imellem alle de broer kom eksponatet ”Roser”. Henning var i mange år vejformand ved Aarhus Kommune, så det var naturligt for ham, at det skulle være noget med samfærdsel.
Han var en meget flittig udstiller, og han lyttende altid til, hvad der kom af guldkorn, der kunne være værdifulde for det pågældende samleområde.
Henning G. Jensen vil også blive husket for den person, der altid stille og roligt observerede, lyttede og deltog i debatterne, når det var noget sådant, der var på højskolens program. Det skete altid på hans uforfalskede Syddjurs dialekt.
Henning var venlig, varm, mild, rar, godheden selv, og alligevel kunne han være direkte, handlekraftig, når der var brug for det. Han var et meget fint menneske, han levede i nuet og ville det bedste for alle.
Vore tanker går til alle Hennings efterladte i denne svære stund. Æret være Hennings minde. Henning ses i midten af foto.

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser