Otto Kjærgaard har igen couseret lidt over et frimærkeemne, som bringes efter aftale med OK: Danica er det latinske ord for Danmark. Det bruges også af samlere, der samler på frimærker eller kuverter fra udlandet, som viser noget dansk på det udenlandske. Det er faktisk et ret stort samleområde, da mange danske ting er skildret på udenlandske frimærker.
Der er lige kommet et til. Royal Mail har netop udgivet en serie mærker med skuespillere fra Netflix serien Game of Thones, som efter sigende ses af det halve af nationen. Dog ikke undertegnede. På det næstsidste mærke i nederste række dukker Jaime Lannister op. Han spilles af Nikolaj Coster-Waldau og hans kontrafej pryder frimærket.
Har man for meget tid til overs i sit liv, kan det anbefales af lave en Danica samling. Det vil formodentlig kunne skabe mere glæde hos en selv og ens omgivelser end at begrave sig i timevis foran en fjernsynsskærm, idet man nemt ville kunne komme i kontakt med andre samlere med samme interesse. Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser