Mens mange frimærkeklubber kæmper med medlemsfremmøde, forsøger Dansk Posthistorisk Selskab at gå mod strømmen. Med god medlemstilgang på Fyn og efter opfordring forsøger vi at starte lokalmøder op i Odense. I første omgang er planlagt to møder:

Mandag, den 17. januar 2022 

Kort indlæg af Palle Offersen: De nye karavelforsendelser i samlingen efter Covid19. Mens vi alle har siddet hjemme, er der kommet flere godbidder af forsendelser med karavel bogtryk ind i samlingen. De vil blive præsenteret og historierne hertil fortalt. Herefter vil der være god tid til, at vi drøfter, hvad indhold og rammer skal være for de kommende lokalmøder i Odense.

Mandag, den 4. april 2022 

Foredrag ved Bo Bjerre Jakobsen: 12 fortællinger fra den danske Posthistorie. Foredraget tager udgangspunkt i 12 forsendelser og vil præsentere en bred vifte af den danske posthistorie – nyt som gammelt. Hovedsigtet er at præsenter forhold, der endnu ikke er særligt godt beskrevet i litteraturen. Møderne afholdes i mødelokalet Juelsmindevej 35, 5200 Odense V. Mødestart kl. 19.30, og dørene åbnes kl. 19.00. Der vil være mulighed for at købe kaffe, te, øl, vand under mødet. Husk at medbringe masser af byttemateriale! Der udsendes invitation via mail til alle medlemmer på Fyn og i Trekantområdet.

Carsten Bjerg og Palle Offersen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser