Søren Chr. Jensen udgiver bogen Kom i gang med Danmarks tofarvede på  DFFs Forlag til 200 kroner inkl. moms udkommer på Malmex 2018 og kan købes på www.newstamps.dk. 
Formålet med bogen er hjælp til begyndere og let øvede filatelister i arbejdet med at trykbestemme og plade Danmark og Dansk Vestindiens tofarvede frimærker udgivet i perioden 1870-1905.
Det lyder nørdet, og det er nørdet, men det er et område af den danske filateli, hvor der er mange både yngre og ældre frimærkesamlere, der arbejder intenst med de mange spændende problemstillinger. Disse samlere skal have en stor og detaljeret viden om emnet, en baggrund som denne bog udvikler og styrker.
Frimærkesamlere, der har dette arbejde som en fælles interesse, findes over hele verden. Der er specialgrupper i Holland, Tyskland, England og USA med flere, der blandt andet arbejder med disse danske frimærker. 
I Danmark er der en større interessegruppe, der afholder et årligt seminar med ca. 50 deltagere. Hvert år kommer der 5-10 nye samlere til, hvilket indikerer, at interessen for disse mærker er stor. Gruppen betjener sig af en fælles hjemmeside www.tofarvet.dk. Søren Chr. Jensen/Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser