Vi har det så dejligt! Badehotellerne, gæsterne og postkortene, som de sendte.
Det er igen blevet populært at holde ferie på badehoteller. Danskerne tager ud på hotellerne for at forkæle sig selv med god mad, ture i naturen og badning i havet. Samtidig nyder gæsterne at træde ind i et stykke kulturhistorie, der rækker små hundrede år tilbage i tiden.
Ikke mindst TV2’s serie ”Badehotellet” har sat fokus på badehotellernes historie og vækket interessen for landets badehoteller.

Den nye bog ”Vi har det så dejligt! Badehotellerne, gæsterne og postkortene, som de sendte” af Lene Nørgaard Munch fortsætter, der hvor tv-serien slutter. Den uddyber livet på de enkelte hoteller og pensionater, den fanger sladderhistorierne i korridorerne, den hvisker om tragiske mord, og den vender postkortene og læser op om kærlighedsaffærer, der aldrig burde have fundet sted. Den er ikke kun en historisk beretning om en tidsperiode, den er også en fortælling om mennesker, og det liv de levede, når de var hjemmefra og formerne var en anelse løsere.

Bogen kommer i april måned og kan forudbestilles https://turbine.dk/produkt/vi-har-det-saa-dejligt/?fbclid=IwAR2jPqLEDAYpgc8hw5v5k4PuNUzEW-wGjgW_64A591FYj04xYdIYRUJ9EnQ

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser