Så er tiden endelig kommet, hvor Danmarks Filatelist Forbund kan præsentere en ny platform for DFF-netsalg.
Det har været en meget lang og tidskrævende proces for de frivillige kræfter bag DFF-netsalg. Vi håber, at I alle vil tage godt imod den nye auktionsside og benyttede mindst lige så flittigt som den nuværende.

Den nye side byder på en del nye ting, som vil øge brugervenligheden og sikre, at du som køber på en let og overskuelig måde kan finde det, du søger, samtidig med at du kan lade dig inspirere af de mange fine ting, som løbende sættes til salg. Som sælger vil du opleve, at antallet af sider/klik, der skal bruges for at sætte et objekt til salg, er minimeret til det absolut mindst mulige, og med en smule øvelse går processen noget hurtigere end vores nuværende side.

Det væsentligst nye, som du som køber og sælger vil opleve, er en forbedret søgefunktion der bl.a. kan sortere auktionerne efter, hvornår auktionerne er lagt op, det betyder at du ikke behøver at gense materiale du allerede har set, eller materiale der er forsøgt solgt flere gang tidligere. Vi opfordrer til, at du selv går på opdagelse og gør brug af de søgemuligheder, der passer dig bedst. Husk, at alt nyt kan være svært og da administrationen af DFF-netsalg sker med hjælp fra ganske få hænder, er der ikke resurser til at besvare alle spørgsmål, der måtte opstå ved brugen af den nye side – hent derfor hjælp hos andre brugere evt. via DFF-netsalgs facebook side.

Skiftet mellem den oprindelige og den nye side vil ske den 1. august og kan strække sig over et eller flere døgn!

Alle aktioner du har budt på, vil forblive på den oprindelige side og løbe ud der. Den oprindelige side vil få en ny adresse: ”www. tidligere.dff-netsalg.dk”, og du skal derfor følge dine bud på denne side.

Alle aktive auktioner vil automatisk blive flyttet til den nye platform og du behøver ikke at foretage dig noget. Du skal blot sikre dig, at dine auktioner ikke slutter i tidsrummet 1.-3. august.
Alle auktioner, der ikke er aktive, vil blive slettet! Derfor skal du sikre dig, at alle dine auktioner er aktiveret, hvis du ønsker, at de skal flytte til den nye side.
Auktioner der er ældre end 12 mdr. vil blive slettet, uanset om de er aktive eller ej.

Den nye platform vil overtage pladsen efter den gamle og derfor findes på www.DFF-netsalg.dk. Alle bruger oplysninger vil blive flyttet til den nye side, hvilket også gælder brugernavn og kodeord.

Vi vil bede om din forståelse for, at flytningen af mere end 50.000 auktioner ikke kan forventes at ske uden, at der kan ske mindre fejl. Samtidig opfordrer vi til at du udviser stor tålmodighed over for sælgerne, da de skal have tid til at lære det nye system at kend.

Vi håber at du vil tage godt imod vores nye auktionsside og bruge den endnu mere flittigt end den nuværende.

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser