Jeg har netop læst om John Andersen fra Grenaa, der har udstillet sine julekort i Bog & Ide i Grenaa. Det er både et godt initiativ og en god måde at vise vore samlinger på til et publikum, der nok ikke ville besøge vore udstillinger eller andre filatelistiske arrangementer. John Andersen fortæller: 
Sidste vinter var jeg hos Bog & Ide i Grenaa for at købe nogle materialer til opsætning af en samling julemærker og kort. Ekspedienten var interesseret, da jeg fortalte hvad jeg var i gang med, og inviterede mig til at komme og vise min samling af julekort frem ved et julearrangement d. 24. juni i år, altså ½ år før og efter jul.
Jeg sagde ja tak, det var jo en mulighed for at fortælle omverdenen, at der er en frimærkeklub i Grenaa. Butikken var i julestemning med juletræ ved døren, julepynt og en enkelt nissehue. Der var kaffe og småkager til kunderne samt gode juletilbud i butikken. Et pigekor kom og sang nogle julesalmer – rigtig hyggeligt. Og så var der opstillet 3 plancher af min julekort samling. Der var en god interesse for de gamle julekort, jeg snakkede med en del kunder, og fik også et par gode historier med derfra.
Alt i alt var det et godt lille arrangement, hvor både Bog & Ide og Grenaa og Omegns Frimærkeklub fik lidt ud af det. Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser