Peter Bechs bedrifter som aktivt medlem gør ham fortjent til at modtage den store anerkendelse, som KPKs guldmedalje er udtryk for. Peter er teknisk ansvarlig i forbindelse med afvikling at udstillinger både på klub-, nationalt- og nordisk niveau.  
Peter Bech er desuden bibliotekar i KPK, en opgave der kræver ugentlig tilstedeværelse 2 timer før hvert eneste klubmøde for at servicere klubbens og DFF’s medlemmer med bogudlån. Siden 2003 har KPK flyttet lokaler 4 gange og hver gang har Peter måttet pakke de 5-6.000 biblioteksbøger i kasser, fået dem flyttet til nye lokaler og sætte dem op igen i nye reoler, for derefter at reviderer biblioteksregistraturen, så han på få sekunder kan finde bøger om et ønsket emne ned fra hylderne for medlemmerne.  
Peter blev medlems af KPK’s bestyrelse i 2006, og har også arbejdet i en årrække i Danmarks Filatelist Forbunds Bestyrelse og for sidstnævnt modtog han i 2014 DFF’s guldnål ved forbundets repræsentantskabsmøde. 
Peter Bech er også en stor filatelist. Han har opnået 90 point og International guldmedalje for sin samling Ungarns Inflation samt andre fine præmieringer for Morsø posthistorie og Salmesangen i Danmark. Stort tillykke fra KPK’s medlemmer. Lars Peter Svendsen/Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser