Der er indgået en aftale mellem Postkortklubben og DFF Netsalg om at gennemføre en postkortauktion over bedre postkort i perioden 15.-29. november 2020.

Bestyrelsen for Postkortklubben har i længere tid lagt op til, at der i forlængelse af Postkortets Dag den 29. september 2020 skulle gennemføres en eventauktion. Selv om Postkortets Dag i 2020 er blevet aflyst, så fastholdes eventauktionen.

Netop i en tid, hvor mange byttedage og arrangementer aflyses, kan en eventauktion være med til at give interesse for at erhverve de rigtigt gode postkort.

DFF Netsalg opretter en særlig kategori ”Postkortklubbens Eventauktion”. Det er aftalt, at alene medlemmer af Postkortklubben kan oprette auktioner i denne kategori. For at markere det særlige ved denne eventauktion er det desuden aftalt,

  • At medlemmerne kan max. indlevere 10 postkort
  • At postkortene skal have en mindste markedsværdi af 100 kr.
  • At det enkelte lot har en startpris på max. 50% af postkortets markedsværdi
  • At auktionen slutter den 29. november 2020 kl. 18:00.

1-2 bestyrelsesmedlemmer fra Postkortklubben vil i perioden 1. november-30. november 2020 få tildelt en administratoradgang til dff-netsalg.dk, idet de vil fungere som moderatorer, der sikrer, at den indgåede aftale overholdes. Det betyder samtidig, at lots, der måtte blive lagt op af andre end medlemmer af Postkortklubben, bliver slettet.

DFF Netsalg lukker kategorien ”Postkortklubbens Eventauktion” efter den 29. november 2020. ”Postkortklubbens Eventauktion” er første klubauktion, der gennemføres på dff-netsalg.dk. Forhåbentlig følger der flere efter.

Bestyrelsen Postkortklubben og Anders Jørgensen DFF Netsalg.

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser