Jeg har været med i bestyrelsen i DFF siden 2014 – de 2 første måneder som suppleant, hvorefter jeg trådte ind i selve bestyrelsen. Det har været spændende at være med i de forløbne 7 år, hvor jeg har arbejdet meget med PR på mange fronter sammen med det øvrige PR udvalg. Både overfor klubberne og ikke mindst udadtil på diverse sociale medier. Desuden lykkedes det at få opbakning til en ny hjemmeside, som var tiltrængt af flere årsager. Det nye udseende er tidssvarende og sammen med en ny opbygning giver det et billede af en moderne organisation. Hvilket er en forudsætning for at tiltrække omtale, medlemmer mm.

Jeg valgte ikke at stille op til Repræsentantskabsmødet i oktober 2021 af private årsager. Jeg vil gerne have mere tid til min familie og ikke mindst til mine egne samlinger, der har ligget stille det meste af tiden de senere år. Arbejdet som webmaster har krævet meget af min tid – derfor fortsætter jeg heller ikke med dette arbejde.

Stor tak fra mig til jer alle, det har været en dejlig tid med besøg på byttedage, udstillinger, i klubberne mm. Glæder mig til fortsat at møde jer rundt omkring og håber jeres arbejde i klubberne krydres med held.

Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser