Trelleborg Filatelistforening har tildelt Ib Krarup Rasmussen Trelleborg Medaljen for fremragende filatelistisk forskning og forfatterskab.
Det er tiende gang, denne pris er tildelt. Medaljen er i sølv og har til formål at opmuntre og stimulere filatelistisk forskning og forfatterskab i de nordiske lande. Den uddeles hvert fjerde år og ledsages af en præmie på 5.000 kr. Næste gang medaljen tildeles, bliver 2022.
Ib Krarup Rasmussen modtager prisen 2018 for sit arbejde Dansk pakkepost til udlandet. Bogen er et resultat af mange års forskning og ideologisk indsamling. At kaste sig over portoafgiften til pakker i udlandet er ret kompliceret og ikke let at få styr på. Det er lykkedes Ib Krarup Rasmussen at kommunikere og forklare, hvordan fragtpriser for pakker fra Danmark til udlandet er bygget op og hvordan porto har ændret sig over tid. Bogen vil være en reference for samlere af posthistorie.
Medaljen og den ledsagende pengepræmie uddeles i forbindelse med Malmex 2018-stempeludstillingen i Malmø 31. august – 2. september 2018.
Trelleborg Filatelistforeningen blev dannet i 1966. Blandt grundlæggerne var et par internationalt anerkendte filmskabere Sten Christensen og Sigge Ringstrøm. I dag mødes medlemmer af foreningen regelmæssigt for at lytte til interessante foredrag og udveksle erfaringer. Flere af medlemmerne er også flittige udstillere både nationalt og internationalt, med store succeser. Stort tillykke til Ib Krarup fra DFF. Jan-Olof Ljungh/Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser