Den nationale udstilling i DGI-Byen i København, den 18.-20. oktober har nu udstillerlisten klar. Du finder den her http://www.kpk.dk/national-frimaerkeudstilling-filatelistisk-selskab-100-aar/

En af udstillerne er Andreas Striib med sit postkort eksponat Læreruddannelse, undervisning og skoleliv. Erik Hansen viser sit fine Ruslands eksponat med titlen: Romanov Dynestiets 300 års Jubilæumsudgave 1913. Interesserer du dig for Danmarks Tofarvede Frimærker, så har den tofarvede Studiegruppe  stand på udstillingen, hvor du kan få hjælp til dine studier. Ole Løfgreen Jacobsen viser sit eksponat “8 øre tofarvet 1875-95. Alle tryk takket 14×13 1/2” i konkurrence. Hele eksponatet kan ses på udstillingen i ramme 81-85.På udstillingen i DGI-Byen fra 18.-20. oktober kommer vi til at se det bedste klassisk Schweiz materiale, vi nogensinde har set på dansk jord.

Jan Tøpholm viser sit eksponat “Schweiz ab 1843” altså et eksponat, der starter med Kantonal og Lokalmærker, og slutter med Siddende Helvetia. Alt i fineste kvalitet. Helsager findes i mange former og fra mange områder. På den nationale udstilling i DGI-Byen viser Peter Hørlyck sit eksponat “Sudan Postal Stationery”, en specialsamling fra et spændende afrikansk land.

Alt dette og meget mere kan du se og studere på udstillingen. Udstillingsområdet er 2 store haller i DGI-byen, som ligger i hjertet af København lige bag perronerne på Københavns Hovedbanegård. Indgang foregår fra Tietgensgade 65, 1704 København V. fra 18-20 oktober 19.

 

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser