Dansk Posthistorisk Selskab indbyder alle interesserede samlere til at deltage i Posthistorisk Skole den 27. oktober og 3. november 2018 fra kl. 10 til kl. 16 i Seniorhuset I. P. Schmidt, Vendersgade 4, 7000 Fredericia. Arrangementet i Fredericia forventes at kunne rumme ca. 25 deltagere.
Tilbuddet henvender sig primært til samlere, som ønsker at få grundlæggende kundskaber om dansk posthistorie, gode råd, vejledning og inspiration til at medtage forsendelser i deres samlinger – eller at starte en posthistorisk samling. 
Der opkræves et deltagergebyr på 100 kr. for medlemmer af en forbundsklub. Gebyret dækker begge dage. Det vil blive muligt at købe mad, drikke og kaffe til meget rimelige priser. Flere detaljer angående dette vil fremgå af den endelige tilmeldelsesblanket, som vil blive offentliggjort på Dansk Posthistorisk Selskabs hjemmeside dphs.dk i september, hvor skoledagenes program også vil kunne ses. 
Ved tilmeldelsen indbetales både gebyr og betalingen for bestilt forplejning, det er ikke muligt at medbringe egen forplejning. Ole Maintz/Irene Henriksen

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser