Tilbud til medlemmerne fra klubberne

Klubben er jo et fællesskab om en interesse: at samle på frimærker og postkort. I en frimærkeklub får du viden om, hvorledes du på bedste vis samler på frimærker og postkort. Denne viden opbygges løbende via kurser, foredrag og samtaler hen over bordet på møderne i klubben. Din klub har måske også et bibliotek med kataloger, filatelistisk litteratur og udstyr – det meste kan lånes med hjem.

Alle medlemmer har mulighed for at samle netop på det område og det niveau, de ønsker. Desuden er der på møder i klubben mulighed for at erhverve manglende materiale til en helt anden pris, end prisen hos frimærkehandler, auktioner eller på netauktioner. Det bedste er sikkert det sociale samvær og de tætte relationer, der bygges som et netværk gennem medlemskabet af klubben.

Tilbud til klubmedlemmerne fra forbundet

Er du medlem af en af DFF’s medlemsklubber, er der mange fordele og tilbud, du kan udnytte via dit medlemska

 1. Du får adgang til Tips & tricks for nye og nyere samlere.
 2. Du får din egen adgangskode til medlemsdelen på DFFs hjemmeside www.danfil.dk.
 3. DFF har regionale hjemmesider, hvor din klub har sine egne sider. Her kan du følge klubbens aktiviteter og få del i et aktivt klubliv med udveksling af erfaringer, deltage i foredrag, købe på klubauktioner osv.
 4. Du kan vise din samling (anonymt) på medlemsdelen af danfil.dk- vises kun med titel, ikke navn – og du kan lade dig inspirere af andres samlinger.
 5. Du har adgang til det omfattende Frimærkesamlerens leksikon på danfil.dk.
 6. Du har mulighed for at læse Dansk Filatelistisk Tidsskrift (siden 1972) og Skilling (1960-2000) på danfil.dk.
 7. Du kan gratis købe og sælge gennem DFFs netsalg.
 8. Du kan følge med på Facebook i Nyheder fra DFF og fra dff-netsalg.dk.
 9. På DFFs hjemmeside danfil.dk er der et kursus i opsætning af frimærker.
 10. Som medlem af DFF kan du udstille din samling på en frimærkeudstilling, hvor samlingen bliver bedømt af kvalificerede og anerkendte dommere. Desuden har du mulighed for at kvalificere dig til nationale, nordiske og internationale udstillinger.
 11. DFF har et stort bibliotek og tidsskriftssamling med tilknyttede bibliotekarer, hvor medlemmer har mulighed for gratis at låne diverse filatelistisk litteratur, fagbøger, specialkataloger m.m.
 12. Du har adgang til at købe filatelistisk litteratur, nye danske frimærker og pakker med afstemplede frimærker på DFFs webshop www.newstamps.dk.
 13. Du tilbydes også gennem forbundet at deltage i et kæmpe netværk af klubmedlemmer med fælles interesse. Spændende mennesker som du hele tiden møder på udstillinger og på byttedage rundt omkring i Danmark – eller hele verdenen!
 14. Du får leveret medlemsbladet Dansk Filatelistisk Tidsskrift (DFT) på 64 sider seks gange årligt. Bladet er fyldt med artikler, læserbreve, byttedagskalender, nyheder indenfor litteratur og frimærkeudgivelser m.m.
 15. I DFT er der også flere sider med medlemmernes petitannoncer. Her har du også selv mulighed for seks gange om året at indrykke din egen annonce gratis.
 16. DFF samarbejder med PostNord Frimærker, der på mange måder støtter DFF’s arbejde.
 17. DFF støtter juniorarbejdet for at sikre fremtiden for vores fælles hobby.
 18. Du finder informationer om prøvning/attester på danfil.dk.
 19. Kort sagt være en del af glæden over at samle og deltage i socialt samvær med ligestillede.
Foto viser Bjarne Heck og frue samt Otto Kjærgård, Erik Sørensen og Henry Kristensen