Samlermessen Nykøbing Falster AFLYST - se næste side


5. april 2020 kl. 09:00 - 15:00 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

10. marts 2020:
Med baggrund i de seneste dages voldsomme udvikling af Corona-Virus i Danmark, er det med stor beklagelse at Nykøbing Falster Frimærkeklub har besluttet at aflyse årets Samlermesse 2020, en begivenhed vi alle med sædvanlig stor forventning har set frem til – men den gode nyhed er at vi alle forhåbentlig ses sunde og raske tilbage på Samlermessen i 2021.
Mvh. Stig Jacobsen,
formand for Samlermessen
og Nykøbing F. Frimærkeklub.
Vi tilbagebetaler selvfølgelig stand- og bordleje, følg venligst vejledningen på klubbens hjemmeside, www.nykfrim.dk

 

 

Kære samlervenner over hele landet!
Nykøbing Falster Frimærkeklub byder igen varmt velkommen til Danmarks Største Samlermesse 2020 i Nykøbing Falster Hallerne, Nørre Boulevard 4A, 4800 Nykøbing F., Søndag 5. april kl 9-15 OBS!
Vi har registreret at både samlere og handlere kommer tidligt, så vi har derfor justeret messens åbningstid tilsvarende.
Entré 25 kr, børn gratis!

Også denne gang ser vi frem til over 70 stande med 150+ borde i 2 haller, samt bytteborde. Forrest i Hal 1 udstiller vi frimærker og sjældne gamle postkort. Tag dig tid til et kig!

Udover spændende frimærker, breve og postkort vil der være stor mulighed for at bytte og handle mange andre samlerobjekter. Som eksempler fra tidligere år, kan i tilfældig orden nævnes: Fossiler, mineraler, mønter, gamle reklameting, skilte, moviestills, plakater, nøgleringe, receptkuverter, konkylier, øl-oplukkere, gamle fyldepenne, kuglepenne, lightere, tændstikæsker, gammelt legetøj, ordner, medaljer, emblemer, militære og civile uniformseffekter og 1000vis af andre kuriositeter!!.
Der vil derfor være rigtig mange forskellige og spændende ting at se på for hele familien.
Vi forventer fremmøde af samlere fra hele landet samt Sverige og Tyskland, så der er god mulighed for at se materiale man ikke ser så ofte.
Der vil være god plads ved byttebordene, og for samlere/handlere med meget materiale er der mulighed for at reservere handlerborde eller en stand.
Også i 2019 gæstede ca. 1000 mennesker Samlermessen, og der blev byttet og handlet flittigt ved bordene.
Vi er rigtig glade for de mange mange gengangere blandt udstillere og publikum, og siger også hjertelig velkommen til alle nye ansigter! Samlere af alle ting og på alle niveauer er velkomne!
Mød Våbenhistorisk Selskab, Nykøbing F. Brandmuseum med Stigevognen. Der er salg af PostNord-Danmark produkter.

Nykøbing F. Hallerne ligger centralt i Nykøbing F., med særdeles gode parkeringsforhold og GRATIS PARKERING! Hallens Café vil være åben, og ovenpå serveres den traditionelle store FROKOSTBUFFET. Begge steder er der mulighed for at købe drikkevarer.

Besøg www.nykfrim.dk for hurtig online-tilmelding, priser, information, samt fotos fra tidligere Samlermesser.

 

Detaljer

Dato:
30. april 2024
Tidspunkt:
19:32
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser