Nyheder & viden


Kategori:
Periode:
25. november 2020 nyhed
Husk Eventauktionen på Netsalget

Dansk Postkortsamler Klubs eventauktion over bedre kort kører til og med den 28.11. Husk at se de mange spændende kort, de findes under Postkort.  Der er også mange andre godt…

Læs mere
23. november 2020 viden nyhed
Årets posthistoriske artikel

På Dansk Posthistorisk Selskabs ordinære generalforsamling i dag, blev årets danske posthistoriske artikel 2019 kåret. Årets vinder blev Jørgen Christian Lei med ”De danske soldaterbreve under 3-årskrigen”. Artiklen var i PHT 2019 nr. 2. Uddrag fra artiklen kan ses på næste side.

Læs mere
21. november 2020 alverdens-frimaerker nyhed
Letland

Steffen Madsen Fredericia Frimærkeklub skrev i 2012 en artikel om Letland - bragt i DFT nr. 2. Her er et lille uddrag fra artiklen: Når man samler Letland er der 2 perioder med egne frimærker. De første frimærker udkom i 1918, samme år som landets uafhængighed af regionen og frem til 1940. Herefter udgave først igen egne frimærker fra 1991, efter løsrivelsen fra Sovjetunionen, og frem til i dag. De første frimærker findes i en del forskellige udgaver. Resten af artiklen kan læses nedenfor

Læs mere
17. november 2020 nyhed
Virtuelt foredrag i Postkortklubben

Jeg har netop deltaget i Postkortklubbens første virtuelle foredrag sammen med 12 andre. Der var plads til mange flere og de mange gik glip af et godt foredrag med Per Sørensen Kolding. Per er en rigtig god fortæller og forstår at gøre det interessant. Han fortalte og viste om billedkortes historie, de første rigtige postkort, typografier, vurdering af kort, populære samlerområder og meget andet.  Foredraget er for indbudte medlemmer af Postkortklubben og der er yderligere et foredrag tirsdag aften. Er du ikke medlem endnu, kan det stadig nås ved at kontakte Postkortklubben i morgen. 

Læs mere
16. november 2020 nyhed
Postkortklubbens Eventauktion over bedre postkort

Postkortklubben skriver: Vi har i gennem længere tid haft lyst til at lave en postkortauktion over bedre postkort - og ønsket at fremme medlemmernes brug af Dansk Filatelist Forbunds Netsalg som foretrukket netsted - i stedet for eks. QXL. Specielt i disse Corona-tider, hvor mange af vore byttedage er aflyst, håber vi på, at dette kan blive årets store begivenhed – Vi håber, mange vil deltage - både med bedre kort til salg og med lysten til at købe nogle af de rigtig, gode postkort. Det, vi har besluttet, er: 

Læs mere
13. november 2020 nyhed
Dansk Postkortsamler Klub holder online-foredrag

Dansk Postkortsamler Klub holder online-foredrag for alle medlemmer i næste uge og emnet er Danske postkort som samlerområde eller Postkort på 1000 måder.  Det er kassereren i postkortklubben, Per Sørensen, der fortæller og han beretter stort og småt om postkort: Pionerkort, Fotografiske kort, Turistkort, Topografiske kort m.m. - Kort sagt: Postkort på "1000" måder. Der vil bl.a. blive berørt følgende emner:

Læs mere
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser