Frimærkets Dag 2021

I et samarbejde mellem Danmarks Filatelist Forbund, PostNord Frimærker Danmark og lokale frimærkeklubber organiseret under Danmarks Filatelist Forbund bliver der i 2021 afholdt Frimærkets Dag i Danmark. Også i år forskellige steder i landet fra nord til syd og fra øst til vest.
De fleste steder markeres det lørdag den 18. september.

Lørdag er valgt, da der traditionelt er mange mennesker i byen og der udkommer nye frimærker fra PostNord den 16. september. Temaet er ikke offentliggjort i skrivende stund.

I de fleste klubber er det muligt at købe de nye frimærker. Der vil også være et antal specielle produkter til salg, som ellers er udsolgte. Der er lavet særlige postkort, som sendes til de deltagende klubber fra DFF sammen med diverse andet materiale – DFT, flyers for DFFs Netsalg og Newstamps. Som altid bliver der stillet et dagstempel til rådighed for klubben. En del klubber har eget stempel, men andre kan låne det lokale stempel eller et geografisk nærliggende stempel hos os. Vi har i dag ca. 70 forskellige bystempler til rådighed.

DELTAGENDE KLUBBER:

Frimærkeklubben Sydvest (06.11 ifm. Samlermesse)

 

Frimærkeklubben SYDVEST Esbjerg  markerer dagen den 6. november i forbindelse med en stor SAMLERMESSE, der afholdes på Boldesager Skole. Her er der samtidig vurdering, udstilling samt mange samlere og krejlere. Se nærmere i kalenderen på danfil.dk

 

DFF vil reklamere for dagen via hjemmeside og Facebook. Vi opfordrer klubberne til selv – lokalt – at annoncere i dagspresse, på hjemmesider og. evt. på Facebook.
På dagen kan man møde de lokale klubber, få et indblik i deres arbejde og måske blive medlem - der vil sikkert være et godt introduktionstilbud.
FOTOS er fra Thisted Frimærkeklub 2019