Hurtige genveje

Blå bog (log ind) Presse Kontakt Webshop Bliv medlem
FREMHÆVET

Video om åben klasse opsætning

Videoen er tænkt som inspiration til nye udstillere, men er også lavet for, at vi kan danne os nogle erfaringer vedr. video. Del gerne jeres idéer og tanker om videoen med os, så vi kan se, om det er noget vi skal arbejde videre med fremover – send en mail til hjemmeside@danfil.dk

Læs mere
26. september 2020 viden nyhed

Seneste nyheder & viden

Se alle nyheder
26. september 2020 nyhed
Årets postkortsamler

Tillykke til Lennart Weber der i dag blev kåret til årets postkortsamler af Postkortklubben. Gennem mange år har Lennart Weber ydet et meget stor bidrag til vores alle sammens hobby ved at skrive om postkort – det være sig mange artikler og flere bøger om emnet. En del af disse artikler har være bragt i postkortklubbens regi

Læs mere
25. september 2020 viden nyhed
Nyt og spændende eksponat

Det er en fantastisk måde at gå på tværs af klassiske samlerområder på. Se det hele på KPK’s hjemmeside i udstillingsperioden og nyd de mange sjældne objekter i eksponatet.

Læs mere
23. september 2020 nyhed
“Danske Postkortkunstnere” har 10-års jubilæum

Den 22-9-2010 oprettede Per Sørensen Kolding en ny hjemmeside Danske Postkortkunstnere og skrev følgende: ”Gennem længere tid har jeg interesseret mig for danske postkortkunstnere,  og  jeg er blevet opfordret til at skrive en bog; men det kunne have lange udsigter, da jeg ved, hvor stort et arbejde, det er at skrive en bog. Derfor har jeg valgt at oprette en hjemmeside, hvor jeg hele tiden vil lægge nye kunstnere ind, hvis tiden rækker til det. Jeg håber, I vil synes om den, og at den kommer som et supplement til vores spændende hobby, og jeg vil meget gerne have jeres kommentarer – også hvis I synes, der skal være ændringer eller nye tiltag.” 

Læs mere
21. september 2020 alverdens-frimaerker nyhed
Cyklens historie

Cyklen, som vi kender den i dag, blev ikke opfundet af en person på en bestemt dag. Der var derimod tale om en udvikling, hvor pedaler, kædetræk, diamantrammen, lufthjul og gear gradvist blev føjet til sparkecyklen, som var den første konstruktion, der tilnærmelsesvis lignede nutidens cykler. 

Læs mere
16. september 2020 nyhed
Frimærkets Dag Mors, Sydthy og Thisted

De 3 klubber afholder frimærketræf i Hyttefadet i Vilsund. Se nærmere på plakaten. 

Læs mere
15. september 2020 nyhed
Problemer med mail til og fra Danfil.dk

Vi har desværre problemer med vores mail til og fra danfil@danfil.dk i øjeblikket. Det betyder, at der kan blive udsendt mails, der udgiver sig for at være fra danfil.dk – eller fra bestyrelsesmedlemmer.
Det er mails der bliver genfremsendt – men DENNE gang med en vedhæftet fil med et mærkeligt navn – du må IKKE ÅBNE den. Skift din egen adgangskode til din mailkonto.
Der kan igen sendes mail til danfil@danfil.dk.  

Læs mere

Kommende begivenheder

Find flere begivenheder

Få mange gode oplevelser i fællesskabet

Bliv medlem af en forbundsklub eller DFF og bliv en del af en spændende organisation for samlere af frimærker, postkort og posthistorie.

Vi profilerer hobbyen at samle frimærker og postkort – det bærende er glæden ved at samle og jagten efter at finde nyt til samlingen.

  • Du får ret til at sælge gratis på DFFs netsalg
  • Du får adgangskode til DFFs lukkede del af hjemmesiden
  • Et aktivt klubliv med udveksling af erfaringer osv. samt bytte med andre samlere
  • Kan deltage i foredrag og købe på klubauktioner
  • Du kan låne gratis på DFFs store filatelistiske bibliotek
  •  Adgang til gratis småannoncer for køb, salg og bytte (i DFT)
  • Du modtager DFT 6 gange årligt
  • Kort sagt være en del af glæden over at samle og deltage i socialt samvær
Tilmeld dig her

Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser