Byttedag på Amager


3. marts kl. 10:00 - 16:00 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Frimærkeøen Amagers afholder den store årlige byttedag på Skottegårdsskolen, Saltværksvej 65, Kastrup med gratis adgang og plads til
200-300 frimærkesamlere.

Buslinjerne 5C & 36 kører lige til døren. Linie 36 kommer fra Tårnby Torv og Station. Linie 31 kører til hjørnet af Saltværksvej og Kastrupvej har forbindelse med Lufthavnsmetroen på Kastrup station.

Bilister kan parkere i skolegården og udenfor. Vær opmærksom på eventuelle parkeringsregler udenfor.

Derfor gør søndag den 3. marts til en rigtig god frimærkedag. Tag familien og gode venner samt andre frimærkesamlere med til byttedagen. Det er måske den dag du gør et godt kup eller finder et længe savnet frimærke. Måske er det dagen, hvor du får skabt nye spændende og interessante frimærkeforbindelser.

På dagen afholder vi en stor auktion med op til 200 lots, og der er gode muligheder for at købe mad og drikke til meget rimelige priser i cafeteriet. Der bliver også udtrækning af mødepræmier i løbet af dagen på entrebilletterne, Disse er skænket af ES frimærker (Erik Schrøder), DANSTAMPS (Poul Sørensen) og FB-NET (Theis Jørgensen), der alle vil være til stede med deres store alsidige udvalg.

Vi ses til byttedag på AMAGER.

Amager Frimærkeklub og SAS Frimærkeklub.

Detaljer

Dato:
5. marts 2024
Tidspunkt:
00:13
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser