Byttedag/samlermarked i Ringe med WORKSHOP


24. februar kl. 09:00 - 14:00 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ringe Frimærkeklub afholder byttedag/samlermarked den 24. februar 2019 fra kl. 9.00 til 14.00.
Dagen afholdes på Tingagerskolen, Østre Ringvej 2, 5750 Ringe, hvor der er gode parkeringsmuligheder og tilkørselsforhold. Se kort på vores hjemmeside. Der er mulighed for forplejning. Gode byttemuligheder, der vil også være handlere/krejlere vil til stede. Vi har udvidet byttedagen til også at omfatte mange andre samlerområder ud over frimærker.

Der vil være gratis tagselvbord med frimærker og mini udstilling af samlinger. Amerikansk lotteri. Entre 20 kr. Børn gratis adgang. Byttebord inkl. entre 50 kr. Bord kan bestilles på 23832602 eller på vores hjemmeside www.ringefrim.dk. Ringe Frimærkeklub byder velkommen til alle ! På gensyn i Ringe.

Der er også WORKSHOP hvor Torben Uhrenholdt holder Workshop fra FRIM.dk. Torben skriver: på grund af den store efterspørgsel i de teknikker jeg bruger, har jeg nu valgt at arrangere en række workshops til frimærke- og postkortsamlere.
Workshop 1 indeholder oplæring i helt basale færdigheder med scanner (opløsninger, fil-formater, baggrund mm) og helt basale færdigheder i billedbehandlingsprogrammet Adobe Photoshop (Arbejde i lag, isoleringer, fil-formater mm)
Varighed 1 time (efterfølgende online materiale til selvstudie)
Antal pladser: 2 x 15 personer (Først-til-mølle-princip). Workshop er gratis – entre byttedagen 20,- kr.
Tilmelding foregår her: https://frim.dk/workshop/

 

Detaljer

Dato:
26. august 2019
Tidspunkt:
07:00
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser