Djurslands Filatelistiske Højskole


2. september 2023 kl. 10:00 - 15:30 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vi er glade for at kunne invitere jer til vores kommende mødedag på Djurslands Filatelistiske Højskole i  Hornslet Hallen, Stadionvej 4, 8543 Hornslet

Denne gang har vi en spændende lineup af foredrag og emner, der vil tage jer med på en rejse gennem fascinerende Posthistorie og samlerverden. Sæt kryds i kalenderen og deltag i en dag fyldt med viden, historie og passion.

Program for dagen:

Otto Kjærgård: 1947 – Et godt år for samling:
Tag med Otto Kjærgård på en rejse tilbage til 1947 og udforsk, hvad der gjorde dette år specielt for samlere. Opdag de skjulte skatte og begivenheder, der formede samlerverdenen i denne periode.

Erland Hansen: Gentofte Kommunes Posthistorie: Erland Hansen vil dykke ned i Gentoftes Posthistorie baseret på bogen “Postvæsenet i Gentofte Kommune 1770-2020”. Oplev historien gennem postens øjne og lær om udviklingen af kommunens postvæsen gennem årene.

Peter Haslund: De vigtigste former for skibspost til/fra Danmark:
Peter Haslund vil tage os med på en rejse gennem skibspostens verden. Dyk ned i dampskibspostens mysterier midt i 1800-tallet og udforsk nummerstempel 204’s gåder. Få også et indblik i sjældne anvendte skibspoststempler, der beriger din samling.

Vi ser frem til en spændende dag med passionerede samlere og en dybdegående indsigt i Posthistorie og Filateliens verden. Alle er velkomne, uanset om du er nybegynder eller erfaren samler.

Husk at medbringe din entusiasme, spørgsmål og måske nogle af dine egne skatte til at vise og dele med fællesskabet.
Du finder flere oplysninger om Djurslands Filatelistiske Højskole på: https://djursfilateli.dk/

Bedste hilsner, Djurslands Filatelistiske Højskole

Detaljer

Dato:
25. maj 2024
Tidspunkt:
21:47
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser