Frimærketræf i Vilsund


30. september 2023 kl. 09:00 - 14:00 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De tre lokale frimærkeklubber i Nordvest – Mors, Sydthy og Thisted – arrangerer nu for 6. gang en fælles byttedag i Vilsund.

De større ”faste” handlere er desværre forhindret i at deltage i år, så derfor er der blevet plads til fire handlerborde, der koster 100 kr. at leje pr. stk.

Handlerbord kan reserveres hos Henrik Petersen: Telefon 5154 6503 eller mail: henrikmp1963@gmail.com. Det sker efter først-til-mølle princippet.

Hvis man har arvet eller er nået dertil, hvor man vil afhænde sine samlinger, tilbyder klubberne at vurdere frimærker og postkort. Vurderingen behøver ikke foregå
på dagen. Man kan i stedet lave en aftale om senere at få sat pris på ”værdierne”.

Der er igen mulighed for at købe de senest udkomne danske frimærker, som også kan stemples på dagen, idet Thisted Frimærkeklub gennem PostNord har investeret i et lokal-stempel, som vil være til rådighed på dagen.

Der afvikles også Amerikansk Lotteri flere gange i løbet af dagen, hvor der er mulighed for fine gevinster.

Nogle af medlemmerne viser udsnit af egne samleområder. Der skiftes udstillinger i løbet af dagen.

Hvis man i løbet af frimærketræffet ikke har fået brugt alle lommepengene, så er der fra kl. 14.00 endnu en mulighed, for her afvikles et mindre formidlingssalg med lots fra de 3 klubber. Der vil blive sat ca. 75 lot under hammeren. For at deltage i dette salg skal man dog være medlem af en af de tre klubber eller Danmarks Filatelist Forbund.

Skulle man i løbet af dagen trænge til et lille hvil, er Hyttefadets beliggenhed lige ud til Limfjorden jo en oplevelse i sig selv. Og trænger man til lidt at styrke sig på, vil køkkenet sørge for, at man ikke behøver at gå rundt og være sulten eller tørstig.

Der er naturligvis også gratis adgang til byttedagen, der er åben fra kl. 9.00 til kl. 14.00 (samt efterfølgende formidlingssalg). Frem til kl. 11.00 serveres
gratis kaffe og rundstykke.

Besøg os på adressen: Skyumvej 29, Vest Vilsund kun 300 meter fra Vilsundbroen. Der er mange parkeringspladser.
Yderligere info eller besvarelse af evt. spørgsmål ved Henrik Petersen.

Detaljer

Dato:
14. juni 2024
Tidspunkt:
20:45
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser