Repræsentantskabsmøde 2020 UDSKUDT


12. september kl. 10:00 - 17:00 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Repræsentantskabsmødet 2020 afvikles den 12. september på Severin, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart. NY DATO MELDES UD HURTIGST MULIGT.

Mødet starter kl. 10 præcis – som vanlig er der kaffe og brød inden mødets start.  dagsorden og diverse bilag sendes pr. MAIL til alle klubber i uge 30. Nærmere detaljer vil fremgå at det tilsendte materiale.

Pga. Corona virussen vil morgenkaffe og frokost blive serveret ved bordene. Dvs. der vil ikke være tag selv bord i år.

Det har selvfølgelig været diskuteret i DFFs bestyrelse, om repræsentantskabsmødet kunne gennemføres i relation til den rådende situation med covid-19 smitte. Vi følger myndighedernes anvisninger, og efter samtale med Severin har vi besluttet, at vi kan gennemføre mødet med op til 100 mennesker forsamlet, men ikke flere. Begrænsningen er ikke dikteret af forsamlingsforbuddet, men de fysiske rammer på Severin. Vi kan kun være op til 100 mennesker samlet i Severins store mødelokale.

Fordi vi ikke kan være samlet så mange, som vi plejer – op imod 120 stk. – er der vedtaget nogle begrænsninger. Klubberne kan stille med det antal personer, som deres medlemstal giver mulighed for – se den særskilte vedlagte klubliste. Det er deres demokratiske rettighed. Der kan derimod ikke denne gang inviteres observatører. Forbundet plejer at invitere gæster, bl.a. de såkaldte gulddrenge. De vil ikke blive inviteret denne gang. Vi vil invitere nære samarbejdspartnere, og de nordiske formænd vil også blive inviteret.

 

Detaljer

Dato:
28. november 2020
Tidspunkt:
13:08
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser