Viborg Frimærkeklub - Byttedag


1. april 2023 kl. 10:00 - 15:00 UTC+2
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Så er det igen tid til at gøre alle handlere, krejlere og ikke mindst samlere opmærksomme på byttedagen i Viborg Frimærkeklub. Byttedagen finder sted lørdag den 1. april 2023 fra kl. 10.00 – 15.00 i Hal 5, Stadion Alle, 8800 Viborg.

Også ved årets byttedag vil ”Det gamle Postkontor” i Holstebro være til stede med salg af danske – og svenske frimærker fra postvæsenets lagre.

Vi tilbyder god plads til vore handlere og krejler og ikke mindst til samlere og andre frimærkeinteresserede ved vore bytteborde

Vores mange bytteborde giver god mulighed for samlere til at mødes omkring vores fælles hobby.

Atter i år vil vores tombola være velforsynet med gode gevinster, ligesom der på vores ”tag selv”- bord vil være mulighed for at finde nye frimærker til samlingerne.

Der vil – som tidligere år – være mulighed for at købe mad, drikkevarer og kaffe/the i vores lille ”Cafette” i hallen til rimelige priser.

Viborg Frimærkeklub gør meget ud af annonceringen af arrangementet: Byttedagen vil blive annonceret i de lokale uge- og dagblade. Der vil endvidere blive sendt invitationer ud til vore naboklubber og ophængt opslag om byttedagen flere steder i Viborg by.

Der er gratis adgang fra kl. 10.00 til kl. 15.00.

Bestilling af handler- og krejlerborde kan ske til klubbens kasserer Jens Christensen, tlf. nr. 2037 9787 eller e-mail elje.chris@gmail.com.

Vi ser frem til en god byttedag med gensyn med gæster fra nær og fjern.  Alle er velkomne.

 

Detaljer

Dato:
25. maj 2024
Tidspunkt:
23:20
Modtag vores spændende nyhedsbrev

Modtag spændende indhold når vi udsender vores DFF nyhedsbreve. Du kan afmelde dig til enhver tid.

Jeg ønsker at modtage nyhedsbreve og godkender DFF’s betingelser