Aabenraa Frimærkeklub


laurupdk@icloud.com

61697482

Aabenraa Frimærkeklub er en forening med ca. 60 medlemmer (heraf nogle bosiddende udlandet) med meget forskellige samler- og interesseområder.

Aabenraa Frimærkeklub afholder møder i Kirsebærhavens aktivitetscenter – Kallemosen 58, 6200 Aabenraa, på mandage med mødestart kl. 19:00.

Medlemmerne samler f.eks. Japan, New Zealand, Engelske kolonier, Holland, Ungarn, Italien, de antikke stater, og selvfølgelig Tyskland samt de skandinaviske lande for blot at nævne nogle. Herudover har vi medlemmer der er motivsamlere eller stempelsamlere. Endvidere har flere af vores medlemmer særlig interesse i de postale forhold i grænseområdet inkl. posthistorie. Klubben afholder 3 anvisningssalg i løbet af en sæson, hvor det er muligt af finde meget forskelligt materiale til rimelige priser.

Formand Henrik Laurup Petersen Tlf. 6169 7482 E-mail: laurupdk@icloud.com

Sekretær Rudolf Kühler Tlf. 2058 3153 E-mail: toften41@hotmail.com

Kasserer Kristian Munk Højer Tlf. 9196 3481 E-mail: qwerdurch@gmx.net

Bibliotek Jürgen Drexel Tlf. 2048 7943 E-mail: drexel@privat.dk

Bestyrelsesmedlem Karin van Overeem Tlf. 2336 9003 E-mail: aviso@bbsyd.dk

Vi byder alle både nye og erfarne samlere velkommen i klubben, hvor vi håber, vi i fællesskab kan udvikle den enkeltes interesse for frimærker, postkort og posthistorie. Det er gratis at besøg klubben på en klubaften for se om det har din interesse. Hvis du kommer til en bytteaften og har byttemateriale med så er her nogle gode råd :

  • Skriv altid navn i indstiksbøgerne.
  • Sæt eventuelt numre på dine indstiksbøger.
  • Noter hvor mange bøger du har med.
  • Skriv evt lidt om indhold / lande på de enkelte bøger.
  • Kontroller, at du har alle bøger, inden du tager hjem.
  • Kontroller også, at du ikke har for mange bøger med hjem.

Vedtægter kan ses nedenfor.

Biblioteket: klubben råder over et alsidigt bibliotek hvor der forefindes mange forskellige håndbøger samt de nyeste kataloger. Disse kan hjemlånes af medlemmerne fra mødeaften til mødeaften eller frit benyttes på klubaftener.

pdf
Program efterår 21 og forår 22

Hent
pdf
Vedtægter

Hent