Faaborg Frimærkeklub


Lars@Runeboell.dk

30 58 20 13

 

Fåborg Frimærkeklub er formodentlig stiftet sidst i 30erne. Der er forsvundet nogle protokoller, så vi kan ikke med bestemthed oplyse den nøjagtige dato og år. Sidder Du med den oplysning vi mangler, hører vi meget gerne fra dig.

Der er stor aktivitet på vores klubmøder, som altid er godt besøgt. Møderne er henlagt til Tømmergaardens kantine – Tømmergaarden 6 – 5600 Faaborg (indkørsel fra Engvej). Vi afholder møder på onsdage fra kl. 19:30. Dørene åbnes kl. 19:00

Du kan se vores mødeprogram nedenfor.

Klubben holder skrammelauktion forår og efterår.

I forbindelse med jul afholdes en juleafslutning med pakkespil – pakker er medbragt af medlemmer til min. 40 kr. Der er julehygge, kaffe, øl og vand. Ledsager er meget vekommen.

Formand : Lars Runebøll – Svendborgvej 218 – 5600 Faaborg – tf: 30582013 – mail: Lars@Runeboell.dk
Kasserer : Per Nellemann – p.nellemann@vip.cybercity.dk

Byttedag : En gang årligt – se næste byttedag her.

Hjælpemidler : Kataloger, lup, takkemåler, flourlampe.

Parkering: Lige uden for.
Bus : Linie 920 / 960 / 961 / 962 holder tæt ved mødelokalet. Du er meget velkommen til at besøge os, på en af vores mødeaftener.

Vi byder nye medlemmer velkommen, og hjælper dig gerne i gang, eller videre med din/dine samlinger.

I klubben er der pt. ca. 60 medlemmer, der samler på alle mulige områder - nærmest hele verden. Her samler vi også på rovfugle, fugle der yngler i Danmark, bamser, frimærker på frimærker, og meget andet. Du vil i klubben sikkert kunne finde medlemmer, der samler det sammen som dig, og evt. hjælpe dig videre, da der er en god brede på samleområderne i Fåborg Frimærkeklub.

pdf
Program forår 2023

Hent