Frimærkeklubben Bolbro 94


torbengregers@hotmail.com

Frimærkeklubben Bolbro 94 blev stiftet i 1994, og er derfor en ung klub, når vi taler om en frimærkeklub.

Vi er medlem af de Samarbejdende Fynske Klubber samt Danmarks Filatelist Forbund.

Som medlem i Bolbro har du mulighed for at komme til frimærkemøde hver torsdag i sæsonen, hvor vi i alt afholder ca. 32 møder fra kl. 19.00. Dørene åbnes kl. 18:45. Som medlem får du tilsendt den gule SFK-Posten og DFT. Du kan deltage i klubbens dubletcirkulation, deltage i de 6 arbejdslørdage som vi afholder i året med gode foredrag, lidt godt til ganen samt hyggeligt samvær med andre frimærkesamlere fra kl. 9.00 til 15.30 på lørdage.

I Bolbro samler medlemmerne på alt indenfor traditionel – motiv – specialsamlinger samt åbent klasse samlinger.
Vi arbejder meget med samlinger som gruppearbejde, hvor vi er en 5 – 8 som går sammen om et emne, således at vi kan fremkomme med en fællessamling på en overskuelig tid. Auktioner holder vi meget sjældent.

Formand : Torben G. Rasmussen – torbengregers@hotmail.com
Kasserer : Hans Erik Andersen – hea@teliamail.dk

Byttedag : En gang årligt.
Hjælpemidler : Alm. kataloger, fluorlampe samt vand-mærkesøger.
Parkering: Masser af parkering i den gamle skolegård.
Bus : Bussen holder lige uden for døren.

Den anden søndag i januar afholder Bolbro frimærkeklub hvert år det største byttemøde på Fyn, i Bolbro Hallen, hvor der plejer at komme ca. 300 – 400 besøgende, samt mange handlere og krejlere samt en mængde samlere.

Til jul og ved sæsonafslutning, holder vi møde med æbleskiver – gløgg samt et par håndmadder og lidt at drikke. Derudover er der banko med fine præmier. Ønsker du at opleve en aktiv klub, hvor der holdes spændende foredrag, og du får noget med hjem hver gang. Så kom og besøg Bolbro, hvor du kan se om det er noget for dig at være med i en god og aktiv frimærkeklub.

Vi byder nye medlemmer velkommen, og hjælper dig gerne i gang, eller videre med din, dine samlinger.

Møderne er henlagt til Bolbro Brugerhus - Stadionvej 50, opgang E (skolen har givet opgangene nye nr.) 5200 Odense V. ( I den gamle Bolbro skole.)
Se klubbens mødeprogram her på side 4 i Bolbroposten.

pdf
Bolbro Posten

Hent