Herlev Frimærkeklub


raap@adslhome.dk

44946953

Mødestedet for alle frimærkeinteresserede:
Kontaktstedet MARIELYST, Herlev Hovedgade 172, Adgang fra J. E. Pitznersvej 15.
Møde hver tirsdag kl. 19.00-21.30 i månederne september til april.

Herlev Frimærkeklub er en af de større frimærkeklubber i Københavnsområdet. Klubben har medlemmer, der bor i Stenløse, Smørum, Måløv, Ballerup, Skovlunde, Gladsaxe, Husum, Tingbjerg, Brønshøj, NV, Nørrebro og naturligvis i Herlev. Vi er omkring 50 medlemmer, men der er altid plads til flere frimærkeinteresserede til vore møder, som holdes hver tirsdag. På bytteaftenerne hygger man sig med bytning og frimærkesnak. Der kommer gerne omkring 20 samlere til disse møder. Hver anden tirsdag er der aktiviteter på programmet. Det kan være foredrag, auktion, konkurrence, præsentation af samling mm. Til de møder kommer der ofte 25-30 samlere.

Som medlem af Herlev Frimærkeklub:
* er du automatisk medlem af Danmarks Filatelist Forbund og modtager bladet Dansk Filatelistisk Tidsskrift 6 gange årligt, og du har glæde af forbundets mange tilbud.
*kan du deltage i alle klubbens møder, eller du kan bare komme til nogle få møder i Kontaktstedet Marielyst, Herlev Hovedgade 172, tirsdag kl. 19.00-21.30.
*kan du også deltage i møder hos frimærkeklubberne i Gentofte, Birkerød og Det Grønne Område uden at betale noget for det.
*kan du sælge og købe på klubauktionerne. Der indleveres og afregnes samme aften, som auktionen afholdes. Der betales ikke salær eller gebyr til klubben ved køb og salg.
*får du råd og vejledning, hører interessante foredrag og deltager i konkurrencer.
*deltager du i lodtrækning om mødepræmier på alle mødeaftener samt i trækningen af årsmødepræmierne.
*har du adgang til elektronisk takkemåler, uv-lys, vandmærkesøger, digitalt mikroskop og andet udstyr.
*kan du benytte klubbens bibliotek og låne kataloger og håndbøger med hjem fra møde til møde.
*kan du deltage i konkurrencen  ”Bedste nye samling”. Der er gode frimærkepræmier.

Gæster er altid velkomne til møderne. Kom og besøg os, og oplev hyggelige mennesker samlet om en interessant og lærerig hobby. Hvis du ikke er medlem af andre frimærkeklubber koster det 400 kr. årligt at være medlem af Herlev Frimærkeklub. Er man medlem af en anden klub under Dansk Filatelist Forbund kan man blive B-medlem i Herlev. Man behøver ikke at melde sig ind i klubben, før man har fundet ud af, om det er noget for én.

Klubben er for samlere på alle niveauer. Både nybegynderen, den der har fundet samlingen frem efter mange års pause og den erfarne udstillingssamler kan få meget ud af at deltage i klubmøderne. Nærmere information om klubben kan man få på møderne eller ved at kontakte bestyrelsen.

Nærmere information om klubben kan man få på møderne eller ved at kontakte bestyrelsen.

Formand Peter Michaelsen 44 94 69 53 raap@adslhome.dk
Næstformand Therese S. Petersen 24 25 35 34 t.sinding@hotmail.com
Kasserer Thomas Vendt 24 91 72 51 thomas.vendt@gmail.com
Sekretær Per Sørensen 44 94 07 64 perhanne@hotmail.dk
Bestyrelsesmedlem Knud Aage Nielsen 29 65 33 66 kan@smorumnet.dk

pdf
Klubbens aktiviteter

Hent
pdf
Program 2018-19

Hent