Herlev Frimærkeklub


raap@adslhome.dk

44946953

Mødestedet for alle frimærkeinteresserede: Frivilligcenteret, Herlev Hovedgade 172. Adgang fra J. E. Pitznersvej 15.

Møde hver tirsdag kl. 19.00-21.30 i månederne september til april.

Herlev Frimærkeklub er en af de større frimærkeklubber i Københavnsområdet. Klubben har medlemmer, der bor i Smørum, Glostrup, Brøndby, Måløv, Ballerup, Skovlunde, Rødovre, Søborg, Husum, Albertslund, Frederiksberg, Brønshøj og naturligvis i Herlev. Vi er omkring 45 medlemmer, men der er altid plads til flere frimærkeinteresserede til vore møder, som holdes hver tirsdag. På bytteaftenerne hygger man sig med bytning og frimærkesnak. Der kommer gerne omkring 20 samlere til disse møder. Hver anden tirsdag er der aktiviteter på programmet. Det kan være foredrag, auktion, konkurrence, præsentation af samling mm. Til de møder kommer der ofte 25-30 samlere. Læs om klubbens aktiviteter i programmet.

Som medlem af Herlev Frimærkeklub:

– er du automatisk medlem af Danmarks Filatelist Forbund og modtager Dansk Filatelistisk Tidsskrift seks gange årligt, og du har glæde af forbundets mange tilbud.

– kan du deltage i alle klubbens møder, eller du kan bare komme til enkelte møder i Frivilligcenteret Marielyst, Herlev Hovedgade 172, tirsdag kl. 19:00-21:30.

-kan du købe for kvart katalogpris af klubbens store beholdning af frimærker fra de nordiske lande og Tyskland.

– kan du deltage i møder hos frimærkeklubberne i Gentofte og Birkerød uden at betale noget for det.

– kan du sælge og købe på markedspladsen og klubauktionerne. Der indleveres og afregnes samme aften, som auktionen afholdes. Der betales ikke salær eller gebyr til klubben ved køb og salg.

– får du råd og vejledning, hører interessante foredrag og deltager i konkurrencer.

– har du adgang til digitalt mikroskop, elektronisk takkemåler, uv-lys, vandmærkesøger og andet udstyr.

– kan du benytte klubbens omfangsrige bibliotek og låne kataloger og håndbøger med hjem fra møde til møde.

Gæster er altid velkomne til møderne. Kom og besøg os og oplev hyggelige mennesker samlet om en interessant hobby. Hvis du ikke er medlem af en anden frimærkeklub under forbundet koster det 400 kr. årligt at være medlem af Herlev Frimærkeklub.

Herlev Frimærkeklub er for samlere på alle niveauer. Både nybegynderen, den der har fundet samlingen frem efter mange års pause og den meget erfarne samler kan få meget ud af at deltage i klubmøderne. Nærmere information om klubben kan man få på møderne eller ved at kontakte bestyrelsen.

Formand Peter Michaelsen 44 94 69 53 raap@adslhome.dk
Næstformand Knud Aage Nielsen 29 65 33 66 kan@smorumnet.dk
Kasserer Thomas Vendt 24 91 72 51 thomas.vendt@gmail.com
Sekretær Per Sørensen 60 43 95 00 perhanne@hotmail.dk
Best.medlem Søren Binnerup 53 70 78 09 soren.binnerup@mail.tele.dk

pdf
Klubbens aktiviteter

Hent
pdf
Program 2023-2024

Hent